Kempense Golf Club de mooiste van Vlaanderen.

De prachtige Kempense Golf Club staat als 2de op het podium als de best beoordeelde golfbaan volgens de bezoekers op www.leadingcourses.com. Met ingrijpende investeringen is de Kempense Golf Club de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste banen van België. De vrij recentelijk aangeplante 24.000 bomen en planten maken de in Mol gelegen 18-hole golfbaan een oase van rust. Ook zijn de greens verbeterd en het bunkerzand is kwalitatief opgehoogd. De compleet gemoderniseerde accommodaties zorgen voor een verbeterde bezoekerservaring en het in eigen beheer nemen van de horeca faciliteit maakt dat ook in het restaurant kwalitatief genoten kan worden.

Deze transformatie is deels ingezet door hoofdgreenkeeper Guy Cams en zijn rechterhand Jef Reynders. In 2020 werd Reynders genomineerd voor Greenkeeper of the Year 2020 door www.greenkeeper.nl. Samen met hun team specialisten verzorgen zij het dagelijks onderhoud aan de baan. Ze ontfermen zich daarbij over de netheid van de baan en controleren op ziektes, plagen en onkruid. De intensieve inzet van Guy Cams, Jef Reynders en hun team maakt dat de Kempense Golf Club een 8,5 scoort op het gebied van baanonderhoud op leadingcourses.com. Met een 8,4 gemiddeld scoort de club een gedeelde eerste plek als best beoordeelde golfbaan van Vlaanderen. Een prachtige prestatie.

Proficiat aan iedereen voor jullie dagelijkse inspanningen. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en samenwerking gedurende al die jaren.

Vorige
Vorige

Koksijde Golf ter Hille, genieten aan de kunst van West-Vlaanderen.

Volgende
Volgende

Trotse hoofdsponsor van de Fortuna ‘54 Dames.